Winterstalling bij JFB Motoren Midwolda
Marlous

Klaar voor de winter: winterstalling & onderhoud bij JFB Motoren

Houd jij niet van motorrijden in de winter of heb je geen spijkerbanden? šŸ˜‰ Heb je weinig ruimte thuis en wil je je schuur of garage liever vrijhouden voor een andere hobby of klussen? Bij JFB Motoren staat je motor veilig en droog tijdens de wintermaanden. En natuurlijk maakt Jan Frank Bakker je motor tijden de winterperiode graag klaar voor het nieuwe seizoen!

Belgian Classic TT Gedinne Jan Frank Bakker
Marlous

Race Report: Belgian Classic TT in Gedinne

Van 19 t/m 21 augustus 2022 stond de Belgian Classic TT in Gedinne op het programma. De race op dit stratencircuit staat bekend als de Europese en korte versie van Isle of Man. Jan Frank Bakker nam deel aan de IHRO 500cc race.

BSA Gold Star | JFB Motoren Midwolda
Marlous

BSA Gold Star: introductie in Birmingham

Tijdens Motorcycle Live (4-12 december 2021) introduceerde BSA de splinternieuwe BSA Gold Star. Jan Frank Bakker bezocht de beurs in Birmingham en sprak met de designer van BSA en de CEO van Classic Legends, het bedrijf achter BSA.

Royal Enfield Continental GT 650 | JFB Motoren Midwolda
Marlous

Custom: Royal Enfield Continental GT 650

Royal Enfield motoren zijn sinds een aantal jaren weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Deze motorfietsen zijn kwalitatief hoogwaardig en met fantastische rijeigenschappen. We hebben in onze showroom momenteel een prachtig gemodificeerde Royal Enfield GT Continental 650.