Royal Enfield Continental GT 650 | JFB Motoren Midwolda
Custom: Royal Enfield Continental GT 650

Datum

Royal Enfield motoren zijn sinds een aantal jaren weer verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Deze motorfietsen zijn kwalitatief hoogwaardig en met fantastische rijeigenschappen. We hebben in onze showroom momenteel een prachtig gemodificeerde Royal Enfield GT Continental 650.
Royal Enfield Continental GT 650 | JFB Motoren Midwolda
Royal Enfield Continental GT 650 | JFB Motoren Midwolda

Uiterlijke modificaties Royal Enfield Continental GT 650

De Royal Enfield Continental GT 650 in de kleur Ventura Blue heeft na aanschaf (2021) een aantal uiterlijke modificaties ondergaan, waardoor het een unieke motorfiets is geworden. Deze motor heeft onder andere een aangepaste buddy en een topkuip, waardoor het klassieke sportieve karakter van deze fiets benadrukt wordt. Om het sportieve uiterlijk verder te benadrukken zijn er Zard-uitlaatdempers gemonteerd die voor een mooi, donker en sportief geluid zorgen.

Royal Enfield Continental GT 650 met aangepaste buddy | JFB Motoren Midwolda

Rijeigenschappen Royal Enfield Continental GT

Deze Continental GT stuurt fijn en is een genot om mee te rijden op zowel lage als hogere snelheid. De motorfiets is niet al te zwaar, heeft een dubbel wiegframe en dubbele schokdempers achter. Daardoor heeft de GT een prettige handling in de bochten. En er zit voldoende power in het blok om zowel rustig te toeren als stevig door te rijden.

Royal Enfield Continental GT 650 | JFB Motoren Midwolda

Terug naar Engeland in de jaren 60

De Continental GT brengt je terug naar de jaren 60. Terug naar de tijd dat motorrijden nog een statement was en jonge mannen en vrouwen op hun uitgeklede motoren in Engeland de cafés bezochten. Terug naar het ontstaan van de caféracer. Met die tijd in het achterhoofd is de GT door Royal Enfield ontwikkeld; een verrassend moderne machine met een fijne retro-look.

De mening van Jan Frank

“Je moet uiteraard van het uiterlijk van deze sportieve ‘klassieker’ houden. Maar deze nieuwe motorfiets is werkelijk een plezier om mee te rijden. Zowel voor een toerrit als voor het stevige bochtenwerk is deze Royal Enfield, als je het mij vraagt, perfect. De eerste keer dat ik op de GT reed, werd ik verrast en was ik meteen verkocht. Eigenlijk zoals alle nieuwe Enfields me hebben verrast.

De GT is een plezierige én aantrekkelijke motorfiets!” 

Ben je nieuwsgierig naar deze Royal Enfield Continental GT 650 of een van onze andere motorfietsen? Neem contact op voor een afspraak of bekijk direct ons aanbod motorfietsen.

Meer
Artikelen